Ziua lu’ vali

februarie 14, 2007

„Valentine’s day” – probabil una dintre cele mai de scucces campanii de indobitocire si convertire a sufletelor firave in consumatori. Azi trebuie sa cheltuim pentru cadouri, flori si evident pentru iesirea in oras… DE CE?? Nu e de ajuns sa iubesti? NU! Trebuie sa existe o zi in care sa dovedesti ca iubesti… prin cadouri?! Ce fel de oameni suntem?! Si de ce neaparat o zi a indragostitilor? Dragostea nu presupune sa iubesti in fiecare zi la fel?Nimic din toate aceste nu s-ar fi intamplat daca nu am fi acceptat tot ce ni s-a bagat pe gat. De ce nu a existat si pe vremea lu’ Ceasca o astfel de sarbatoare? Ce?! Pe atunci nu exista dragoste? Sau cadouri? Nu… dar atunci noi nu eram piata de desfacere a produselor de mana a III-a a marilor puteri; prin urmare nu ar fi rentat… Acum, avem libertatea de a fii prosti, avem libertatea de a fi controlati, manipulati si intoxicati.

Vom deveni intr-un final, fericit pt unii, tris pt noi, doar niste consumatori. In supermarket-uri, pe starzi, in baruri, nu vom mai vedea decat agitatia brown-iana a unor roboti cu doar doua scopuri in viata: sa munceasca precum sclavii, pentru a-si putea permite sa cumpere niste lucruri de care nu vor avea vreodata nevoie.

Nu e oare mai frumos un peisaj, un fulg de nea, faptul ca ai langa tine persoana iubita, decat un papitoi imbecil si un party zgomotos intr-un club de fitze? Fiti sinceri acum… macar cu voi insiva.

Daca mesajul meu nu a fost destul de clar, va mai spun odata: Nu va mai lasati manipulati atat de usor; chiar daca toti fac un lucru sau daca e la moda, va distruge unicitatea inhibandu-va personalitatea si controlandu-va deciziile, limitand imaginatia, pentru a o inlocui intr-un final cu cliseele servite din plin la tv.

Am terminat rezumatul ideilor pe care vroiam sa le expun, pentru mai multe detalii nu ma intrebati pe mine intrebativa pe voi insiva.

Ciao!

Bafta in sesiune celor care mai au inca examene!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: